✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Marcel Caenen Verzekeringen is uw vertrouwde adres voor al uw verzekeringen. Wij zijn als onafhankelijk verzekeringsmakelaar gevestigd in Rekem-Lanaken, vlakbij Zutendaal. Bij ons kunt u onder andere terecht voor onder andere mobiliteitsverzekeringen, uitvaartverzekeringen, zorgverzekeringen en meer.

De beste verzekeringen op de markt

Als verzekeringsmakelaar op slechts 15 minuten rijden van Zutendaal in Lanaken zoeken wij graag naar de beste verzekeringen voor u. Wij gaan volledig onafhankelijk te werk en bepalen zelf met welke verzekeringsmaatschappijen wij in zee gaan. Bij ons heeft u daardoor altijd een ruime én vrije keuze. U kiest zelf de verzekering die voor u de meest gunstige voorwaarden heeft!

Marcel Caenen Verzekeringen heeft al meer dan 65 jaar kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen voor particulieren en KMO’s. Ons team van ervaren en deskundige medewerkers helpt u graag met al uw wensen en vragen op verzekeringsgebied.

Interesse in een betrouwbare verzekeringsmakelaar?

Neem nu contact op!
Verzekering

Wij staan dag en nacht voor u klaar

Marcel Caenen Verzekeringen richt zich als verzekeringsmakelaar op de regio Zutendaal en omgeving. Iedereen is bij ons welkom, zowel particulieren als KMO’s. U kunt bij ons altijd rekenen op de volgende drie uitgangspunten:

 

  • Wij bieden een brede en vrije keuze aan verzekeringsproducten. Bij ons brengt u al uw verzekeringen overzichtelijk onder op één vertrouwd adres.
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Daardoor kunnen wij u altijd de voor u gunstigste verzekeringen adviseren.
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar. Buiten kantooruren en tijdens zon- en feestdagen is ons kantoor verbonden met een permanentiedienst. U kunt dus 24 uur per dag bij ons terecht.

 

Bent u benieuwd naar onze premies? Voor alle verzekeringen kunt u vooraf online uw premie berekenen.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Zutendaal of directe omgeving? Wilt u een verzekering bij ons afsluiten, of wilt u iets vragen?  Neem contact op en maak een afspraak met een van onze medewerkers. Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be,  bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant: Verzekeringsmakelaar Maasmechelen | Brandverzekering Maasmechelen | Groepsverzekering Lanaken

Vul hier het contact formulier in