✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Wilt u starten met pensioensparen en woont u in Maasmechelen of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen is uw onafhankelijk financieel dienstverlener in Rekem-Lanaken, vlakbij Maasmechelen. Onze ervaren en deskundige medewerkers zitten klaar om al uw vragen over pensioensparen te beantwoorden. Starten met pensioensparen kunt u het beste zo vroeg mogelijk doen. Pensioensparen is een ideale manier om extra kapitaal op te bouwen voor uw pensioen. Bijkomend voordeel is dat u tijdens de opbouw al van een belastingvermindering kunt genieten!

Interesse in een betrouwbare pensioensparen?

Neem nu contact op!
Verzekering

Spaar in alle vrijheid

Wilt u starten met pensioensparen en woont u in Maasmechelen of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen in Rekem-Lanaken, vlakbij Maasmechelen, helpt u er graag mee. Onze ervaren en deskundige medewerkers kijken graag samen met u hoeveel u opzij kunt en wilt zetten. U spaart altijd in alle vrijheid, in het door u bepaalde tempo. Wij maken het iedereen die wil pensioensparen in Maasmechelen en wijde omgeving graag makkelijker.

Wij zoeken voor onze klanten op een onafhankelijke manier naar de beste producten op het gebied van pensioensparen die er op de markt zijn. Wij bepalen zelf met welke maatschappijen wij in zee gaan. Zo kunnen wij u altijd een breed gamma producten voor pensioensparen presenteren, waaruit u eenvoudigweg het product kiest dat het beste aansluit bij uw eisen en wensen, met de voor u meest gunstige voorwaarden.

Vraag gerust om meer informatie

Wilt u gaan pensioensparen en woont u Maasmechelen, Rekem-Lanaken of directe omgeving? Maak een afspraak met een van onze medewerkers. Heeft u vragen over pensioensparen of andere vragen?  Neem contact op! Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be,  bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant: Verzekering onderneming Lanaken | Zorgverzekering Lanaken

Vul hier het contact formulier in