✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Zoekt u een verzekering die perfect aansluit bij een vrij beroep? Dan is Marcel Caenen Verzekeringen uit Lekum-Lanaken dé expert die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in het afsluiten van passende verzekeringen. Ons team van gepassioneerde verzekeringsmakelaars voorziet u graag van deskundig advies op maat. Voorkom eventuele financiële tegenvallers en dek u in met een passende verzekering.

Op zoekt naar een verzekering die perfect bij u aansluit?

Neem nu contact op!
Verzekering

Een verzekering is erg belangrijk voor mensen met een vrij beroep

Voor mensen met een vrij beroep is het fijn om enige zekerheid in te bouwen met een verzekering op maat. Het ontneemt u een hoop zorgen en eventuele toekomstige problemen. Dus heeft u een vrij beroep en bent u nog op zoek naar een passende verzekering? Dan helpen wij u met onze expertise graag vooruit. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar denken we graag met u mee om tot de best mogelijke oplossing te komen. Bekijk ons aanbod aan verzekeringen en kijk welk type verzekering het beste bij uw vrij beroep past.

Benader ons gerust voor onze financiële dienstverlening

Heeft u een vrij beroep en zoekt u een passende verzekering? Neem dan eenvoudig contact met ons door te e-mailen naar kantoor@marcel-caenen.be. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk en plannen graag een afspraak voor u in. Bekijk onze interessante vacatures indien het u leuk lijkt om bij ons te komen werken.

Vul hier het contact formulier in