Ons kantoor

De basis van ons huidig kantoor in Rekem werd gelegd door Marcel Caenen senior (*20/04/1923, +25/01/1971) midden van de jaren ’50.

In de afgelopen jaren zijn wij geëvolueerd naar een kantoor met 8 medewerkers. Wij zijn actief in de markt van particuliere verzekeringen en K.M.O.-verzekeringen. Tevens kan u terecht voor uw bancaire producten, beleggingen en kredieten bij ons AXA bankagentschap.

Onze onafhankelijkheid laat ons toe verzekeringscontracten van verschillende verzekeringsmaatschappijen, afhankelijk van prijs en kwaliteit, aan te bieden. De vrije keuze is steeds gegarandeerd.

Om de professionele service aan ons groeiend aantal cliënteel te kunnen blijven waarborgen, was in de loop der jaren een uitbreiding van onze kantoorruimten noodzakelijk en op 11 december 1995 namen wij de burelen op de Populierenlaan in Rekem in gebruik.

Verdere groei noodzaakte ons opnieuw om intrek te nemen in grotere kantoorruimtes. Op Maandag 31 januari 2011 namen wij onze huidige burelen op Steenweg 150 in Rekem in gebruik. U bent er van harte welkom.

Kwaliteit primeert

Ons kantoor werkt op zelfstandige basis. Zowel voor de bank als voor de verzekeringsactiviteiten. Een goede keuze van de partners, verzekeringsmaatschappijen en bank is dan ook van het grootste belang om een duurzame zakelijke relatie met ons cliënteel en met deze partners te bekomen.

Als erkend verzekeringsmakelaar hebben wij de wettelijke bevoegdheid een agentencontract af te sluiten met alle verzekeringsmaatschappijen welke actief zijn op de Belgische markt en die de distributie van verzekeringen doen via makelaars. Het voordeel voor ons kantoor is dat de waarborgen en de premie steeds kan vergeleken worden tussen deze maatschappijen, opdat het cliënteel de beste prijs / kwaliteitsverhouding kan aangeboden worden voor hun verzekeringsaanvraag.

Voor onze bankactiviteit werken we samen met Axa. Axa, wereldwijd de 3e vermogenbeheerder, bekleedt in België de 5 de plaats op de bancaire markt. De laatste jaren groeit het marktaandeel gestaag, zowel wat betreft beleggingen als kredieten. Axa is geen meeloper meer. Een vooruitstrevende politiek met innoverende producten, samen met een blijvende uitstekende solvabiliteit is de leuze die Axa Bank en de Groep Axa hoog in haar vaandel voert.


Medewerkers

Marcel Caenen

Bestuurder
marcel@marcel-caenen.be
089 73 08 61

Luc Caenen

Bestuurder
luc@marcel-caenen.be
089 73 08 66

Luc Monten

Financieel adviseur
lucmonten@marcel-caenen.be
089 73 08 62

Hanne Caenen

Bestuurder
hanne@marcel-caenen.be
089 73 08 67

Sanne Lemmens

Bestuurder
sannelemmens@marcel-caenen.be
089 73 08 68

Rina Beckers

Boekhouding
rinabeckers@marcel-caenen.be
089 73 08 63

Sven Verheyen

Commercieel medewerker
svenverheyen@marcel-caenen.be
089 73 08 64

Evi Ooms

Schadebeheerder
eviooms@marcel-caenen.be
089 73 08 69


Rondleiding in ons kantoor