De basis van ons huidig verzekeringskantoor in Rekem, gemeente Lanaken werd al in het midden van de jaren vijftig gelegd door Marcel Caenen senior (*20/04/1923, +25/01/1971). In de afgelopen jaren zijn wij geëvolueerd tot een kantoor met acht medewerkers. Wij zijn actief in de markt van particuliere verzekeringen en KMO-verzekeringen. Ook kunt u bij ons terecht voor uw bancaire producten, beleggingen en kredieten via ons AXA bankagentschap.

Bij ons verkeringskantoor bent u altijd welkom

Onze onafhankelijkheid laat ons toe verzekeringscontracten van verschillende verzekeringsmaatschappijen, afhankelijk van prijs en kwaliteit, aan te bieden. De vrije keuze is steeds gegarandeerd. Om de professionele service aan ons groeiend cliënteel te kunnen blijven waarborgen, was in de loop der jaren een uitbreiding van onze kantoorruimten noodzakelijk. Op 11 december 1995 namen wij de burelen van ons verzekeringskantoor op de Populierenlaan in Rekem, gemeente Lanaken in gebruik.

Allround financieel dienstverlener

Verdere groei als allround financieel dienstverlener en verzekeringskantoor noodzaakte ons opnieuw om intrek te nemen in grotere kantoorruimtes. Op maandag 31 januari 2011 namen wij onze huidige burelen op Steenweg 150 in Rekem in gebruik. Komt u gerust eens langs, u bent van harte welkom. We staan als verzekeringsmakelaars nabij Zutendaal altijd voor u klaar.

Ons kantoor werkt op zelfstandige basis. Zowel voor bancaire als voor verzekeringsactiviteiten. Een goede keuze van de partners, verzekeringsmaatschappijen en bank is voor ons van het grootste belang, om een duurzame zakelijke relatie met ons cliënteel en onze partners op te bouwen en behouden.


Partners


Kwaliteit primeert

Als erkend verzekeringsmakelaar hebben wij de wettelijke bevoegdheid om een agentencontract af te sluiten met alle verzekeringsmaatschappijen die actief zijn op de Belgische markt en die de distributie van verzekeringen doen via makelaars. Het voordeel voor ons kantoor is dat u de waarborgen en de premie steeds kunt vergelijken tussen deze maatschappijen. Zo bieden wij ons cliënteel altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor hun verzekeringsaanvraag.

Bankactiviteiten

Naast verzekeringskantoor is ons kantoor ook bankfiliaal. Voor onze bankactiviteit werken we samen met Axa, wereldwijd de derde vermogensbeheerder. Axa staat in België op de vijfde plaats op de bancaire markt. Een vooruitstrevende politiek met innoverende producten, samen met een blijvende uitstekende solvabiliteit is de leuze die Axa Bank en de Groep Axa hoog in haar vaandel voert.

Neem contact op!

Bent u op zoek naar een verzekeringskantoor? Wilt u een verzekering bij ons afsluiten of wilt u informatie? Neem contact op met ons! Wij leveren verschillende type verzekeringen waaronder een groepsverzekering. Maak een afspraak met een van onze medewerkers. Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be of vul ons contactformulier in.


Medewerkers

Marcel Caenen

Bestuurder
marcel@marcel-caenen.be
089 73 08 61

Luc Caenen

Bestuurder
luc@marcel-caenen.be
089 73 08 66

Luc Monten

Financieel adviseur
lucmonten@marcel-caenen.be
089 73 08 62

Hanne Caenen

Bestuurder
hanne@marcel-caenen.be
089 73 08 67

Elke Heusdens

Bank en onthaal
elkeheusdens@marcel-caenen.be
089 73 08 60

Rina Beckers

Boekhouding
rinabeckers@marcel-caenen.be
089 73 08 63

Sven Verheyen

Commercieel medewerker
svenverheyen@marcel-caenen.be
089 73 08 64

Evi Ooms

Schadebeheerder
eviooms@marcel-caenen.be
089 73 08 69


Rondleiding in ons kantoor