✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Zoekt u verzekeringsmakelaar voor een tandverzekering, in Rekem-Lanaken of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen is als onafhankelijk verzekeringsmakelaar gevestigd in Lanaken. Bij ons kunt u onder andere terecht voor een uitgebreide keuzen aan tandverzekeringen.

Tandartskosten kunnen hoog oplopen

Een deel van de tandartsbezoeken en -behandelingen betaalt de wettelijke ziekteverzekering niet, of niet helemaal terug.  Sluit daarom een tandzorgverzekering af. Voor uzelf en uw huishouden, als aanvulling op uw ziekteverzekering. Denkt u erover om een tandverzekering afs te sluiten en woont u in Rekem-Lanaken of omgeving? Goed om te weten dat u dan altijd terecht kunt bij Marcel Caenen Verzekeringen!

De tandzorgverzekering voorziet in de kosten voor behandelingen die niet gedekt zijn door uw ziekteverzekering. Daarnaast biedt deze verzekering een extra tegemoetkoming voor de behandelingen die slechts gedeeltelijk vergoed worden door uw ziekteverzekering.

Interesse in een betrouwbare tandverzekering?

Neem nu contact op!
Verzekering

Ziekteverzekering dekt lang niet alles

We geven enkele voorbeelden van mondzorg behandelingen die slechts gedeeltelijk, of zelfs helemaal niet gedekt zijn door de wettelijke ziekteverzekering:

  • Een bekend voorbeeld is de wortelkanaalbehandeling. Ziekteverzekeringen dekken deze behandeling gedeeltelijk.
  • Tandprotheses zoals bijvoorbeeld een implantaat, een brug of een kroon, vergoed een ziekteverzekering in het geheel niet.
  • Orthodontie, zoals beugels: de kosten voor orthodontie lopen vaak hoog op en voor volwassenen wordt vaak geen tussenkomst voorzien.

Tandverzekering, een prima idee. Maar welke kiest u?

Op het gebied van tandverzekeringen is er enorm veel keuze. Zoekt u een tandverzekering en woont u in Lanaken of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen werkt geheel onafhankelijk van alle verzekeringsmaatschappijen. Daarom kunnen wij u altijd objectief adviseren en u de keuze bieden uit een ruim aanbod aan tandverzekeringen. Wij zoeken voor u altijd de beste verzekering op de markt. U hoeft alleen nog maar de verzekering te kiezen met de voor u gunstigste voorwaarden.

Contacteer onze medewerkers

Bent u op zoek naar een tandverzekering en woont u in de regio Rekem-Lanaken? Heeft u vragen over de tandverzekering of andere vragen?  Neem contact op! Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be,  bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant: Verzekeringskantoor Lanaken | Zorgverzekering Lanaken

Vul hier het contact formulier in