✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Zoekt u een verzekeringsmakelaar voor de verzekering van uw onderneming, in Rekem-Lanaken, Maasmechelen of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen is onafhankelijk verzekeringsmakelaar, met al meer dan 65 jaar know-how op het vlak van verzekeringen voor zowel particulieren als KMO’s. Steeds meer ondernemers die op zoek zijn naar een verzekering voor hun onderneming weten ons te vinden.

Vind hier de juiste verzekering voor uw onderneming

Om uw onderneming zo goed mogelijk tegen onverwachte gebeurtenissen te beschermen, zijn heel wat verschillende verzekeringen mogelijk: een aansprakelijkheidsverzekering, een brandverzekering of een arbeidsongevallenverzekering en nog veel meer. Een aantal van deze verzekeringen is wettelijk verplicht. Welke verzekeringen zijn verplicht voor ondernemers? We onderscheiden twee soorten:

  • Verzekeringen die verplicht zijn voor elke onderneming;
  • Verzekeringen die verplicht zijn voor ondernemingen die bepaalde activiteiten uitoefenen.

Interesse in een betrouwbare verzekering onderneming ?

Neem nu contact op!
Verzekering

Verplichte verzekeringen voor alle ondernemers

Welke verzekeringen zijn verplicht voor alle ondernemers? Dat zijn de volgende twee:

  • Heeft u personeel, dan moet u een arbeidsongevallenverzekering afsluiten. Daarmee zijn uw werknemers verzekerd wanneer ze een ongeval tijdens het werk krijgen.
  • Heeft u bedrijfswagens, dat moet u een autoverzekering of een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering motorvoertuigen (BA-verzekering) afsluiten.

Daarnaast hangt het van uw branche af welke verzekeringen nog meer verplicht zijn.

Wat wij bieden

Als verzekeringmakerlaar zijn we ondere andere actief in:

Of u nu een verzekering voor uw onderneming in Rekem-Lanaken of Maasmechelen zoekt of een andere plaats in de regio, bij ons is iedereen welkom. Wij zoeken graag voor u op een onafhankelijke manier naar de beste verzekering voor uw onderneming op de markt. Wij bepalen zelf met welke verzekeringsmaatschappijen wij in zee gaan, zodat wij u altijd een brede en vrije keuze uit verzekeringen voor uw bedrijf kunnen aanbieden.

Heeft u vragen over een verzekering voor uw KMO? Ons team van hoogopgeleide medewerkers zorgt voor de meerwaarde van ons kantoor en staan u graag bij voor al uw vragen over verzekeringen voor ondernemers.

Contacteer onze medewerkers

Bent u op zoek naar een onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor de verzekering van uw onderneming? Wilt u een verzekering bij ons afsluiten, heeft u hier vragen over of andere vragen? Bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in. Schakel nu onze hulp in en voorkom eventuele financiele risico’s.

Vul hier het contact formulier in