✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Zoekt u een verzekeringsmakelaar voor de verzekering van uw onderneming, in Rekem-Lanaken, Maasmechelen of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen is onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Lanaken, met al meer dan 65 jaar know-how op het vlak van verzekeringen voor zowel particulieren als KMO’s. Steeds meer ondernemers die op zoek zijn naar een verzekering voor hun onderneming in Rekem-Lanaken en omgeving weten ons te vinden.

Verschillende verzekeringen voor ondernemers

Om uw onderneming zo goed mogelijk tegen onverwachte gebeurtenissen te beschermen, zijn heel wat verschillende verzekeringen mogelijk: een aansprakelijkheidsverzekering, een brandverzekering of een arbeidsongevallenverzekering en nog veel meer. Een aantal van deze verzekeringen is wettelijk verplicht. Welke verzekeringen zijn verplicht voor ondernemers? We onderscheiden twee soorten:

  • Verzekeringen die verplicht zijn voor elke onderneming;
  • Verzekeringen die verplicht zijn voor ondernemingen die bepaalde activiteiten uitoefenen.

Interesse in een betrouwbare verzekering onderneming ?

Neem nu contact op!
Verzekering

Verplichte verzekeringen voor alle ondernemers

Welke verzekeringen zijn verplicht voor alle ondernemers? Dat zijn de volgende twee:

  • Heeft u personeel, dan moet u een arbeidsongevallenverzekering afsluiten. Daarmee zijn uw werknemers verzekerd wanneer ze een ongeval tijdens het werk krijgen.
  • Heeft u bedrijfswagens, dat moet u een autoverzekering of een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering motorvoertuigen (BA-verzekering) afsluiten.

Daarnaast hangt het van uw branche af welke verzekeringen nog meer verplicht zijn.

Wat wij bieden

Of u nu een verzekering voor uw onderneming in Rekem-Lanaken of Maasmechelen zoekt of een andere plaats in de regio, bij Marcel Caenen Verzekeringen is iedereen welkom. Wij zoeken graag voor u op een onafhankelijke manier naar de beste verzekering voor uw onderneming op de markt. Wij bepalen zelf met welke verzekeringsmaatschappijen wij in zee gaan, zodat wij u altijd een brede en vrije keuze uit verzekeringen voor uw bedrijf kunnen aanbieden.

Heeft u vragen over een verzekering voor uw KMO, in Maasmechelen, Lanaken of een andere plaats in onze regio? Ons team van hoogopgeleide medewerkers zorgt voor de meerwaarde van ons kantoor en staan u graag bij voor al uw vragen over verzekeringen voor ondernemers.

Contacteer onze medewerkers

Bent u op zoek naar een onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor de verzekering van uw onderneming in Rekem-Lanaken, Maasmechelen of omgeving? Wilt u een verzekering bij ons afsluiten, heeft u hier vragen over of andere vragen?  Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be,  bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant: Verzekeringsmakelaar Maasmechelen | Verzekeringsmakelaar Zutendaal

Vul hier het contact formulier in