✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Zoekt u een verzekering voor uw woning in Rekem-Lanaken of omgeving? Dan kunt u terecht bij Marcel Caenen Verzekeringen, al meer dan 65 jaar het vertrouwde adres voor verzekeringen en andere financiële dienstverlening. Brand, stormschade of een inbraak, niemand hoopt dat het gebeurt, maar toch moet iedereen er rekening mee houden. Een verzekering voor uw woning is daarom onmisbaar.

Vermijd onderverzekering

Met een woonverzekering bent u verzekerd tegen:

  • Brand, ook roet- en rookschade;
  • Waterschade, zoals leidinglekkage;
  • Storm- en hagelschade;
  • Glasbreuk;
  • Schade aan elektra;
  • Inbraak en poging tot inbraak, vandalisme.

Schat altijd de waarde van uw woning en de inboedel zo correct mogelijk in. Denk er bij verbouwingen, uitbreidingen of nieuwe waardevolle aankopen aan om uw verzekering hierop aan te passen. Vaak is er op een woonverzekering korting mogelijk. Bijvoorbeeld als u een rookmelder installeert, dan kunt u korting krijgen op de dekking tegen brandschade. Een andere mogelijkheid is korting op de diefstalwaarborg door het aanleggen van een alarmsysteem door een erkend installateur.

Interesse in een betrouwbare verzekering woning?

Neem nu contact op!
Verzekering

Wat wij precies bieden

Marcel Caenen Verzekeringen heeft al meer dan 65 jaar de know-how op het vlak van verzekeringen en bankwezen voor particulieren en KMO’s. Wanneer u op zoek bent naar de beste verzekering voor uw woning in Rekem-Lanaken of omgeving kunt u altijd bij ons terecht. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zoeken wij voor al onze klanten naar de beste verzekering op de markt.

Wi zijn volledig onafhankelijk

Sluit u bij ons een verzekering af voor uw woning in Rekem-Lanaken of een andere plaats in onze regio, dan kunt u altijd rekenen op onze drie uitgangspunten:

  • Wij bieden een breed gamma van verzekeringsproducten;
  • Wij zijn volledig onafhankelijk. Daardoor kunnen wij u altijd de voor u gunstigste verzekeringen adviseren;
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar. Buiten kantooruren en tijdens zon- en feestdagen is ons kantoor namelijk verbonden met een permanentiedienst.

Vraag naar meer informatie

Bent u op zoek naar een verzekering voor uw woning in Rekem-Lanaken of omgeving? Heeft u hier vragen over of andere vragen?  Neem contact op! Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be,  bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers staan klaar met een antwoord op al uw vragen.

Ook interessant: Autoverzekering Lanaken | Brandverzekering Maasmechelen

Vul hier het contact formulier in