✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Zoekt u verzekeringsmakelaar voor het afsluiten van een levensverzekering, in Rekem-Lanaken of omgeving? Dan bent u van harte welkom bij Marcel Caenen Verzekeringen. Wij zijn als onafhankelijk verzekeringsmakelaar gevestigd in Rekem-Lanaken. Bij ons kunt u terecht voor een ruime en vrije keuze aan levensverzekeringen.

Financiële zekerheid voor nabestaanden

Sluit u een levensverzekering af dan betaalt u maandelijks een premie, zodat later een groot bedrag kan worden uitgekeerd. Dit bedrag is vaak bestemd voor de nabestaanden, meestal de kinderen en partner van de overledene. Met dit bedrag is het bijvoorbeeld mogelijk woonlasten te verlagen door een hypotheek af te lossen, of een pensioen aan te vullen.

Interesse in een betrouwbare levensverzekering?

Neem nu contact op!
Verzekering

Verschillende soorten levensverzekeringen

Iedereen is anders en daarom zijn er ook verschillende levensverzekeringen. Zo kunt u kiezen voor een levensverzekering die meteen al uitbetaalt, op een vastgestelde einddatum van de verzekering. Ook een combinatie is mogelijk, dus zowel een uitkering bij leven als bij overlijden. Het is ook mogelijk te kiezen voor een periodieke uitkering. Dat kan zowel als de verzekerde nog in leven is of juist na overlijden.

Volledig onafhankelijk

Voor het afsluiten van een levensverzekering, in Rekem-Lanaken of omgeving kunt u altijd terecht bij bij Marcel Caenen Verzekeringen. Wij zijn volledig onafhankelijk. Daardoor kunnen wij u altijd de voor u gunstigste verzekeringen adviseren. Wilt u een levensverzekering afsluiten, en woont u in Lanaken, Maasmechelen, Zutendaal of directe omgeving? Bij Marcel Caenen Verzekeringen, centraal gevestigd in Lanaken kan iedereen in de regio voor alle verzekeringen terecht.

Informeer naar onze verzekeringen

Wilt u een levensverzekering afsluiten, en woont u in Lanaken of omliggende regio? Neem contact op en maak een afspraak met een van onze medewerkers. Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be,  bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant: Zorgverzekering Lanaken | Verzekering woning Lanaken

Vul hier het contact formulier in