✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Zoekt u verzekeringsmakelaar voor het afsluiten van een brandverzekering, in Maasmechelen of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen is onafhankelijk verzekeringsmakelaar, gevestigd in Rekem-Lanaken, vlakbij Maasmechelen. Bij ons kunt u terecht voor een brede en vrije keuze aan brandverzekeringen. Kies bij ons de brandverzekering die perfect bij uw situatie en uw eisen en wensen aansluit.

Brandverzekering biedt financiële bescherming

Een brandverzekering biedt financiële bescherming voor uw woning en goederen. Raakt uw huis gedeeltelijk of geheel beschadigd door brand, dan zorgt de brandverzekering ervoor dat u uw bezittingen kunt vervangen en uw huis kunt laten repareren of zelfs opnieuw bouwen. De brandverzekering bestaat altijd minimaal uit twee delen: de verzekering van het gebouw zélf en van de inboedel. Daarnaast zijn nog aanvullende dekkingen mogelijk, bijvoorbeeld voor bijzondere kostbaarheden die u in huis heeft.

Interesse in een betrouwbare brandverzekering?

Neem nu contact op!
Verzekering

Wie zijn wij?

Wanneer u een brandverzekering wilt afsluiten en inwoner bent van Maasmechelen of omgeving, kunt u altijd terecht bij Marcel Caenen Verzekeringen. Wij zijn een allround financiële dienstverlener en u kunt bij ons ook terecht voor bankzaken. Naast dagelijkse bankzaken zoals online bankieren en digitaal betalen, bieden wij ook interessante en veilige beleggingsvormen, kredieten en hypothecaire leningen!

Wat wij bieden

Wilt u een brandverzekering afsluiten en woont u in Maasmechelen of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen is op slechts 5 minuten rijden van Maasmechelen in Rekem-Lanaken gevestigd. Wij zoeken voor onze klanten altijd naar de beste verzekering op de markt. Wanneer u een verzekering wilt afsluiten, bijvoorbeeld een brandverzekering voor uw woning in Maasmechelen, Lanaken of een andere plaats in onze regio, dan zit u goed bij ons. Wij zijn namelijk volstrekt onafhankelijk en bepalen zelf met welke verzekeringsmaatschappijen wij in zee gaan. Zo kunnen wij u altijd de beste brandverzekering aanbieden. U hoeft enkel nog de de verzekering te kiezen met de voor u gunstigste voorwaarden.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u een brandverzekering afsluiten voor uw woning in Maasmechelen, Lanaken of directe omgeving? Neem contact op! Maak vandaag nog een afspraak met een van onze medewerkers. Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be,  bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant: Pensioensparen Maasmechelen | Hospitalisatieverzekering Maasmechelen

Vul hier het contact formulier in