✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Zoekt u verzekeringsmakelaar voor het afsluiten van een brandverzekering, in Maasmechelen of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen is onafhankelijk verzekeringsmakelaar, gevestigd in Rekem-Lanaken. Bij ons kunt u terecht voor een brede en vrije keuze aan brandverzekeringen. Kies bij ons de brandverzekering die perfect bij uw situatie en uw eisen en wensen aansluit.

Brandverzekering biedt financiële bescherming

Een brandverzekering biedt financiële bescherming voor uw woning en goederen. Raakt uw huis gedeeltelijk of geheel beschadigd door brand, dan zorgt de brandverzekering ervoor dat u uw bezittingen kunt vervangen en uw huis kunt laten repareren of zelfs opnieuw bouwen. De brandverzekering bestaat altijd minimaal uit twee delen: de verzekering van het gebouw zélf en van de inboedel. Daarnaast zijn nog aanvullende dekkingen mogelijk, bijvoorbeeld voor bijzondere kostbaarheden die u in huis heeft.

Interesse in een betrouwbare brandverzekering?

Neem nu contact op!
Verzekering

Wie zijn wij?

Wanneer u een brandverzekering wilt afsluiten zit u bij ons goed. Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsmakelaar en u kunt bij ons ook terecht voor bankzaken. Naast dagelijkse bankzaken zoals online bankieren en digitaal betalen, bieden wij ook interessante en veilige beleggingsvormen, kredieten en hypothecaire leningen! Wij helpen u ook graag bij pensioensparen.

Wat wij bieden

Wilt u een brandverzekering afsluiten? Wij zoeken voor onze klanten altijd naar de beste verzekering op de markt. Wanneer u een verzekering wilt afsluiten, bijvoorbeeld een brandverzekering of een hospitalisatieverzekering, dan zit u goed bij ons. Wij zijn namelijk volstrekt onafhankelijk en bepalen zelf met welke verzekeringsmaatschappijen wij in zee gaan. Zo kunnen wij u altijd de beste brandverzekering aanbieden. U hoeft enkel nog de de verzekering te kiezen met de voor u gunstigste voorwaarden.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u een brandverzekering afsluiten voor uw woning? Neem contact op! Maak vandaag nog een afspraak met een van onze medewerkers. Bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in. Wij voorzien u van deskundig advies op maat en persoonlijke service. Bij ons bent u altijd welkom, dus kom gerust langs.

Vul hier het contact formulier in