Bank

Van een moderne bank verwacht u meer dan het bijhouden van uw centen. Modern bankieren betekent ook de toegang tot comfortabele en handige manieren voor dagdagelijks bankieren en betalen, zoals online bankieren, goede systemen voor digitaal (contactloos) betalen en een bank die 24/24 uur voor u beschikbaar is.

De tijd dat u het geld dat u niet meteen nodig heeft op een spaarrekening kon zetten om wat extra op te brengen ligt jammer genoeg ook al even achter ons. Hierdoor is het belangrijk dat u toegang heeft tot interessante en veilige beleggingsvormen.

Kredieten en hypothecaire leningen tenslotte behoren vandaag ook tot de kernactiviteiten van een bank.

Maak een afspraak met een van onze medewerkers om de mogelijkheden en voordelen voor u te bekijken!

Dagelijks bankieren

Online bankieren

Hypothecair krediet & leningen

Sparen & Beleggen

Vermogensbeheer Architas

Discretionair vermogensheheer bij Architas

U beschikt over een aanzienlijk kapitaal om uw toekomstplannen te realiseren, maar wilt zelf niet instaan voor het beheer? Ongeacht uw wensen en uw profiel biedt Architas u een oplossing die bij u past. Bij discretionair vermogensbeheer geeft u een mandaat aan Architas om uw beleggingsportefuille te beheren.

Een relatiebeheerder van Architas zal een analyse maken van uw financiële situatie, uw beleggingsvisie en zal uw risicoprofiel  opstellen. Op basis hiervan kiest u welke beleggingsstrategie het beste bij u past en bouwen de experts bij Architas uw portefeuille op. Op regelmatige tijdstippen wordt u uiteraard op de hoogte gehouden van uw beleggingen.

De experten bij Architas zijn van mening dat geen enkele fondsbeheerder de beste kan zijn in alle domeinen. Daarom spreiden ze het risico over verschillende activaklassen, sectoren, geografische regio’s, stijlen en beheerders. Zo minimaliseren ze de risico’s.

Bent u geïnteresseerd in discretionair vermogensbeheer?
Neem dan contact met ons kantoor en vraag om uw vrijblijvende afspraak met een relatiebeheerder van Architas.