✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Zoekt u verzekeringsmakelaar voor het afsluiten van een groepsverzekering, in Rekem-Lanaken of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen is onafhankelijk verzekeringsmakelaar, gevestigd in Rekem-Lanaken. Bij ons kunt u onder andere terecht voor een ruime keuze aan groepsverzekeringen. Lees hieronder verder en leer onze aanpak beter kennen.

Wat is een groepsverzekering?

Een werkgever sluit een groepsverzekering af voor het personeel of een deel daarvan, voor de opbouw van een aanvullend pensioen. De werkgever betaalt de verzekeringspremies, maar het kan ook zo zijn dat de werknemers een bijdrage betalen.

Naast aanvulling van het pensioen biedt een groepsverzekering nog meer voordelen. Voor de werkgever is het bijvoorbeeld een bijkomend voordeel dat de premies aftrekbaar zijn. De werknemer hoeft over de pensioenuitkering maar beperkt belasting betalen na pensionering. Daarnaast draagt een groepsverzekering bij aan de binding met het bedrijf en de motivatie van het personeel.

Interesse in een betrouwbare groepsverzekering?

Neem nu contact op!
Verzekering

Volledig onafhankelijk

Voor het afsluiten van een groepsverzekering in Lanaken of omgeving kunt u altijd terecht bij Marcel Caenen Verzekeringen. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij u altijd de voor u gunstigste verzekeringen adviseren. Wij staan dag en nacht voor al onze klanten klaar. Wilt u een groepsverzekering afsluiten, en woont u in Lanaken, Maasmechelen, Zutendaal of directe omgeving? Bij Marcel Caenen Verzekeringen, centraal gevestigd in Lanaken, kunt u voor al uw verzekeringen terecht. Wij zijn een allround financiële dienstverlener en u kunt bij ons ook terecht voor bankzaken.

Contacteer ons voor meer informatie

Bent u op zoek naar een verzekeringsmakelaar voor het afsluiten van een groepsverzekering, in Rekem-Lanaken of omgeving?  Maak een afspraak met een van onze medewerkers. Heeft u hier vragen over of andere vragen?  Neem contact op! Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be,  bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant: Tandverzekering Lanaken | Verzekering onderneming Lanaken

Vul hier het contact formulier in