✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Zoekt u verzekeringsmakelaar voor het afsluiten van een hospitalisatieverzekering, in Maasmechelen of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen is als onafhankelijk verzekeringsmakelaar gevestigd in Rekem-Lanaken, vlakbij Maasmechelen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor een ruime keuze aan hospitalisatieverzekeringen.

Wat is een hospitalisatieverzekering?

Een hospitalisatieverzekering is een aanvullende verzekering bovenop uw wettelijke ziekteverzekering en dekt kosten die bij een ziekenhuisopname anders voor uw eigen rekening zouden zijn. Dit geldt zowel voor daghospitalisatie als voor langere opnamen.

 

Met een hospitalisatieverzekering beschermt u zichzelf en uw huishouden tegen hoge ziekenhuiskosten. Met een hospitalisatieverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiën als uzelf of een van uw naasten in het ziekenhuis terecht komt.

Interesse in een betrouwbare hospitalisatieverzekering?

Neem nu contact op!
Verzekering

Waarom een hospitalisatieverzekering afsluiten?

Kiest u voor een hospitalisatieverzekering, dan kiest u voor meer zekerheid. Of het nu gaat om een ziekte, ongeval of een operatie: hospitalisatie komt vaak onverwacht en brengt vaak stress en onzekerheid met zich mee. De kosten van hospitalisatie kunnen hoog oplopen en de standaard ziekteverzekering dekt niet alles. Voor het afsluiten van een hospitalisatieverzekering kunnen inwoners van Maasmechelen en omgeving altijd terecht bij bij Marcel Caenen Verzekeringen. Wij zijn volledig onafhankelijk, daardoor kunnen wij u altijd de voor u gunstigste verzekeringen adviseren. Wilt u een hospitalisatieverzekering afsluiten? Bij ons kunt u voor al uw verzekeringen terecht. Denk aan:

Wij zijn een onafhankelijke verzekreingsmakelaar en u kunt bij ons ook terecht voor bankzaken.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een verzekeringsmakelaar voor het afsluiten van een hospitalisatieverzekering, in Maasmechelen of omgeving? Maak een afspraak met een van onze medewerkers! Heeft u hier vragen over of andere vragen? Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be of vul ons contactformulier in.

Vul hier het contact formulier in