✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Zoekt u een betrouwbare verzekeringsmakelaar in Maasmechelen of omgeving? Voor al uw verzekeringen kunt u terecht bij Marcel Caenen Verzekeringen, uw allround financieel dienstverlener en onafhankelijk verzekeringsmakelaar gevestigd in Rekem-Lanaken, vlakbij Maasmechelen. Daarnaast bieden wij een totaaloplossing voor al uw verzekeringsbehoeften.

Uw verzekeringsmakelaar voor Maasmechelen en omgeving

Uw verzekeringsmakelaar, zoekt graag voor u naar de beste verzekering in de markt. Wij bieden u een breed gamma aan verzekeringsproducten van verschillende maatschappijen. Wij staan voor u klaar om u te helpen met al al uw verzekeringstechnische en bancaire vragen. Onze missie is het leveren van een volledige financiële dienstverlening voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s. Naast het afsluiten van verzekeringen helpen wij u ook graag met verantwoord beleggen.

Interesse in een betrouwbare verzekeringsmakelaar?

Neem nu contact op!
Verzekering

Volledig onafhankelijk

Wij werken al meer dan 65 jaar als verzekeringsmakelaar voor de regio Maasmechelen, voor particulieren en KMO’s. Sluit u een verzekering af bij ons dan kunt u altijd rekenen op:

  • Een uitgebreide en vrije keuze aan verzekeringsproducten: bij ons heeft u één vertrouwd adres waar u terecht kunt voor al uw verzekeringen.
  • Onafhankelijk: wij werken met meerdere verzekeraars, waardoor we altijd de voor u meest gunstige verzekeringen kunnen adviseren.
  • Wij staan dag en nacht voor klaar voor onze klanten. U kunt 24 uur per dag een beroep op ons doen, want buiten kantooruren en tijdens zon- en feestdagen is ons kantoor verbonden met een permanentiedienst.

We staan als als onafhankelijke verzekeringmakerlaar altijd voor u klaar. Wij beschikken over een breed aanbod aan verzekeringen waaronder:

Neem contact op!

Bent u op zoek naar een verzekeringsmakelaar in Maasmechelen? Wilt u een verzekering bij ons afsluiten? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze medewerkers. Heeft u vragen over onze verzekeringen of andere vragen? Neem contact op! Bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in.

Vul hier het contact formulier in