✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Wanneer u op zoek bent naar de beste zorgverzekering, merkt u al snel dat de keuze zeer groot is. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het afsluiten van een zorgverzekering, in Rekem-Lanaken of omgeving? Marcel Caenen Verzekeringen helpt u er graag mee. Wij zijn als onafhankelijk verzekeringsmakelaar gevestigd in Lanaken en bij ons kunt u onder andere terecht voor een brede en vrije keuze aan zorgverzekeringen.

Voor wie is een zorgverzekering verplicht?

Een zorgverzekering is voor vrijwel iedereen verplicht. Als inwoner van België moet u zich aansluiten bij een ziekteverzekeringsfonds als u voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • U bent 25 jaar of ouder,
  • U bent jonger dan 25 jaar, maar u werkt of ontvangt een uitkering.

Kinderen zijn gratis meeverzekerd bij hun ouders tot hun 25ste verjaardag, tenzij ze financieel onafhankelijk zijn.

Interesse in een zorgverzekering?

Neem nu contact op!
Verzekering

Basis- en aanvullende dekkingen

Er is een ruime keuze aan ziekenfondsen voor zorgverzekeringen en alle ziekenfondsen staan voor iedereen open. Elk ziekenfonds kent basisdiensten, waarvoor bij alle ziekenfondsen dezelfde terugbetalingsregeling geldt. Daarnaast bieden alle ziekenfondsen ook aanvullende dekkingen aan. Dat kan voor optometrie zijn, bepaalde medische apparatuur of tandheelkundige ingrepen die niet in de basisdekking zitten.

Beste zorgverzekering op de markt

Wanneer u op zoek bent naar de beste zorgverzekering en u woont in Rekem-Lanaken of omgeving, dan kunt u altijd terecht bij Marcel Caenen Verzekeringen. Wij zoeken graag voor u naar de beste verzekering op de markt voor uw situatie. Wij zijn volledig onafhankelijk en bepalen zelf met welke verzekeraars we samenwerken. Zo kunnen wij u altijd een ruime keuze geven uit verzekeringen met gunstige voorwaarden.

Volledig onafhankelijk

Sluit u een zorgverzekering af bij Marcel Caenen Verzekeringen in Rekem-Lanaken, dan kunt u altijd rekenen op onze volledige onafhankelijkheid. Daardoor kunnen wij u altijd de voor u gunstigste verzekeringen adviseren. Bent u benieuwd naar onze premies? Bij ons kunt u voor alle verzekeringen online uw premie berekenen.

Bespreek samen met ons de mogelijkheden

Wilt u een zorgverzekering afsluiten en woont u in Rekem-Lanaken of omgeving? Neem contact op! Maak een afspraak met een van onze medewerkers. Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be,  bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant: BA-uitbating Lanaken | Beleggen Maasmechelen

Vul hier het contact formulier in