✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Het team van Marcel Ceanen Verzekeringen is dé expert in beleggen in de omgeving van Maasmechelen. De spaarrentes zijn laag en beleggen kan veel meer opleveren dan sparen. Aan beleggen zijn echter ook risico’s verbonden. Hoe start u veilig met beleggen? Beleggen begint vaak met een doelstelling. Belegt u bijvoorbeeld voor een aanvulling op uw pensioen, oor de aankoop van een nieuwe woning of ander waardevol object, f om een kapitaal op te bouwen? Welk doel u ook voor ogen heeft, als u wil starten met beleggen, dan kunt u terecht bij allround financieel dienstverlener Marcel Caenen Verzekeringen in Rekem-Lanaken. Wij als u als expert helpen u graag verder met beleggen.

Starten met beleggen

Beleggen is doorgaans voor de lange termijn. Vraag u daarom voordat u start met beleggen af: hoeveel geld kunt u investeren in uw beleggingen en hoelang kunt u dit missen? Een andere vraag voor elke beginnende belegger is: hoeveel risico wil ik nemen? Beleggingen met een hoog risico kunnen meer opbrengen, maar ze kunnen ook flink dalen in waarde. Wij zijn als verzekeringsmakelaar nabij Maasmechelen niet alleen dé expert in beleggen, maar ook in het afsluiten van passende verzekeringen. We sluiten allerlei verschillende soorten verzekeringen af waaronder een hospitalisatieverzekering.

Interesse in een Beleggen Maasmechelen?

Neem nu contact op!
Verzekering

Waarin wilt u beleggen?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren om te beleggen, maar dit zijn nog altijd de drie belangrijkste beleggingsvormen:

  • Aandelen
  • Obligaties
  • Beleggingsfondsen

Welke kiest u? Als expert helpen u graag op weg met beleggen.

Maak een afspraak

Als u wilt starten met beleggen of pensioensparen, plan dan gerust bij ons een afspraak in. Schakel dan de hulp van een expert in beleggen in. Als onafhankelijk allround financieel dienstverlener met oog voor de laatste trends, bespreken wij graag alle beleggingsmogelijkheden met u. Samen komen we tot een maatwerkoplossing, afgestemd op uw eisen en wensen. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer + 32 (0)89730860.

Vul hier het contact formulier in