✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

De spaarrentes zijn laag en beleggen kan veel meer opleveren dan sparen. Maar aan beleggen zijn ook risico’s verbonden. Hoe start u veilig met beleggen? Beleggen begint vaak met een doelstelling. Belegt u bijvoorbeeld voor een aanvulling op uw pensioen? Voor de aankoop van een nieuwe woning of ander waardevol object? Of om een kapitaal op te bouwen? Welk doel u ook voor ogen heeft, als u wil starten met beleggen in Maasmechelen of omgeving, dan kunt u terecht bij allround financieel dienstverlener Marcel Caenen Verzekeringen in Rekem-Lanaken.

Starten met beleggen

Beleggen is doorgaans voor de lange termijn. Vraag u daarom voordat u start met beleggen af: hoeveel geld kunt u investeren in uw beleggingen en hoelang kunt u dit missen?  Een andere vraag voor elke beginnende belegger is: hoeveel risico wil ik nemen? Beleggingen met een hoog risico kunnen meer opbrengen, maar ze kunnen ook flink dalen in waarde.

Interesse in een Beleggen Maasmechelen?

Neem nu contact op!
Verzekering

Waarin wilt u beleggen?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren om te beleggen, maar dit zijn nog altijd de drie belangrijkste beleggingsvormen:

  •  Aandelen
  •  Obligaties
  •  Beleggingsfondsen

Welke kiest u? De ervaren en deskundige medewerkers van Marcel Caenen Verzekeringen helpen u graag op weg. Beleggen maken we graag voor iedereen in Maasmechelen, Lanaken, Zutendaal en andere plaatsen in onze regio toegankelijk.

Maak een afspraak

Als u wilt starten met beleggen en woont u in Maasmechelen, Lanaken of directe omgeving, maak dan een afspraak bij Marcel Caenen Verzekeringen in Rekem-Lanaken. Als onafhankelijk allround financieel dienstverlener met oog voor de laatste trends, bespreken wij graag alle beleggingsmogelijkheden met u. Samen komen we tot een maatwerkoplossing, afgestemd op uw eisen en wensen. Wilt u starten met beleggen en woont u in Maasmechelen, Lanaken of directe omgeving? Neem contact op! Maak een afspraak met een van onze medewerkers. Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be,  bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant: Verzekeringsmakelaar Maasmechelen | Hospitalisatieverzekering Maasmechelen | Pensioensparen Maasmechelen

Vul hier het contact formulier in