✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Met een BA-uitbating bent u als ondernemer beter voorbereid op onverwachte tegenslagen. Een BA-uitbating bestaat bijvoorbeeld uit een aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekt schade aan derden tijdens de uitvoering van uw professionele activiteiten. Bent u ondernemer en op zoek naar een verzekeringsmakelaar voor een BA-uitbating in Rekem-Lanaken of omgeving? Dan kunt u altijd terecht bij Marcel Caenen Verzekeringen.

Welke activiteiten vallen onder BA-uitbating?

Met een BA-uitbating kunt u uiteenlopende activiteiten van uw onderneming verzekeren, zoals:

  • Schade veroorzaakt aan derden door goederen van uw onderneming. Onder het begrip goederen verstaan we onder andere gebouwen, (bouw)machines, motorvoertuigen en voorwerpen.
  • Schade veroorzaakt door activiteiten van uw onderneming of door personeel van uw onderneming.

Interesse in een betrouwbare BA-uitbating?

Neem nu contact op!
Verzekering

De onderdelen van een BA-uitbating polis

De polis van een BA-uitbating voor uw onderneming bestaat meestal minimaal uit deze drie onderdelen:

  • BA na levering: dekt de aansprakelijkheid van uw personeel ná levering van goederen of uitvoering van diensten.
  • Toevertrouwde goederen: oftewel goederen die aan uw personeel zijn toevertrouwd, dat kunnen grondstoffen zijn, gereedschap en nog veel meer.
  • Rechtsbijstand: dekt de verdediging van uw onderneming bij strafrechtelijke aansprakelijkheid.

Wat wij bieden aan onze klanten

Zoekt u een verzekeringsmakelaar rondom Zutendaal voor het afsluiten van een BA-uitbating? Wij zoeken graag voor u naar de beste BA-uitbating op de markt. Wij bepalen zelf met welke verzekeringsmaatschappijen wij samenwerken. Daardoor kunnen wij altijd maatwerk leveren. Of u nu een BA-uitbating zoekt voor uw onderneming, wij vinden graag samen met u de verzekering die perfect aansluit bij de eisen en wensen van u en uw onderneming. Bij ons bent u altijd voor het afsluiten van verzekering. Ook voor een levensverzekering kunt u bij ons terecht.

Vraag gerust om meer informatie

Voor een BA-uitbating op maat moet u bij onafhankelijk verzekeringsmakelaar Marcel Caenen Verzekeringen zijn. Wij helpen u graag vooruit. Naast verkeringen zit u bij ons ook als u wilt beleggen. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze medewerkers. Bel naar + 32 (0)89730860 of vul ons contactformulier in.

Vul hier het contact formulier in