✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Bent u op zoek naar een interessante vacature in de financiële dienstverlening in het afsluiten van verzekeringen? Bekijk dan eens onze vacatures. Marcel Caenen Verzekeringen uit Lekum-Lanaken heeft misschien wel dé ideale vacature voor u. Wij zijn een onafhankelijk makelaar en gespecialiseerd in het bieden van allerlei verschillende soorten verzekeringen.

Interesse in de vacature in de financiële dienstverlening?

Neem nu contact op!
Verzekering

Vind hier de juiste vacature voor het afsluiten van verzekeringen

Haalt u er ook energie uit om mensen te helpen met hun financiën? Door de passende verzekeringen met iemand te af te sluiten helpt u iemand enorm. Het geeft een hoop rust en financiële zekerheid. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar denken wij graag mee met iedere klant om deze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij bieden allerlei verschillende type verzekeringen aan. Denk bijvoorbeeld aan:

Het is ons doel om iedereen een gepaste verzekering te bieden. Wilt u meer weten over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Bekijk dan onze nieuwtjes.

Bel gerust voor meer informatie

Lijkt het u leuk om mensen te helpen bij het afsluiten van verzekeringen en zoekt u nog een vacature hiervoor? Neem dan gerust contact met ons. Dan vertellen wij u graag meer over de desbetreffende vacature omtrent het afsluiten van verzekeringen. We zijn bereikbaar via ons telefoonnummer + 32 (0)89730860.

Vul hier het contact formulier in