✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Het team van Marcel Caenen Verzekeringen uit Lekum-Lanaken levert voor wie dat wenst een verzekering op maat. Wij denken graag mee met onze klanten om verzekeringen af te sluiten die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en helpen u graag om financiële risico’s in te dekken met relevante verzekeringen. Een verzekering op maat geeft u een hoop rust en bespaart u eventuele problemen in te toekomst.

Op zoek naar de juiste verzekering voor u?

Neem nu contact op!
Verzekering

Wij denken graag met u mee en bieden een verzekering op maat

Standaard verzekeringen zijn vaak erg algemeen en sluiten niet altijd goed aan bij uw specifieke situatie. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar komen we u graag tegemoet met een verzekering op maat. Dit erg relevant voor onder andere:

Wij zijn 24/7 bereikbaar en leveren naast een verzekering op maat ook persoonlijke service. Bespaar uzelf een hoop zorgen met een gepaste verzekering. Zo hoeft u nooit bang te zijn voor onverwachtse grote kosten.

Neem nu contact met ons op voor een passende verzekering

Voorkom onverwachtse financiële schade met een verzekeringen op maat. Bent u geïnteresseerd in een verzekering die perfect aansluit bij uw specifieke situatie? Neem dan direct contact met ons. Wij zijn bereikbaar via ons e-mailadres kantoor@marcel-caenen.be en beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Vul hier het contact formulier in