✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Marcel Caenen Verzekeringen uit Lekum-Lanaken helpt u bij het afsluiten voor een geschikte uitvaartverzekering in de omgeving van Maasmechelen. Wij bieden als onafhankelijk verzekeringskantoor vele soorten verzekeringen aan en helpen u met onze verzekeringen graag om financiële risico’s in te dekken. Dit bespaart uw naasten een hoop zorgen en eventuele problemen.

Op zoek naar een geschikte uitvaartverzekering?

Neem nu contact op!
Verzekering

Bespaar uw naasten kosten met een uitvaartverzekering

Wanneer uw naasten overlijden, wilt u natuurlijk een mooie uitvaart regelen. Een uitvaart kom vaak onverwachts en brengt hoge financiële kosten met zich mee. Voorkom dat uw naasten geen mooie uitvaart voor u kunnen regelen door een uitvaartverzekering af te sluiten. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar bieden we nog meer handige verzekeringen aan. Hier een kleine greep uit ons aanbod aan verzekeringen:

Wij beschikken over een ruim aanbod aan verzekeringen.

Contacteer ons gerust voor vragen

Wilt u uw naasten in de toekomst ontlasten en een uitvaartverzekering afsluiten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en bieden verzekeringen op maat. Stuur een e-mail naar kantoor@marcel-caenen.be voor het inplannen van een afspraak of voor het stellen van vragen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en beantwoorden uw e-mail zo snel mogelijk.

Vul hier het contact formulier in