✓ Verschillende verzekeringsproducten

✓ 24/7 beschikbaar

✓ Online premie berekenen

Voorkom onverwachte financiële problemen door rechtsbijstand voor particulieren af te sluiten. Het team van Marcel Caenen Verzekeringen adviseert en helpt u graag bij het afsluiten van een passende rechtsbijstandverzekering. Wij beschikken over team aan gepassioneerde vakmensen die u graag vooruit helpen. Bij ons bent u altijd welkom voor financieel advies op maat.

Heeft u behoefte aan hulp met uw rechtsbijstand?

Neem nu contact op!
Verzekering

Bespaar uzelf een hoop problemen met rechtsbijstand voor particulieren

Het is nooit leuk om in conflict te raken met anderen. Helaas is het soms onoverkomelijk. Wanneer u in conflict raakt met bijvoorbeeld uw ex-partner, buurman of baas kan dit juridische gevolgen hebben. U wilt hier natuurlijk niet onnodig hoge kosten aan hebben en in financiële problemen terecht komen. Maak daarom gebruik van onze verzekeringen. Als onafhankelijke makelaar denken we graag met u mee om tot de juiste rechtsbijstandverzekering te komen. Naast rechtsbijstand voor particulieren leveren we ook rechtsbijstand voor ondernemingen.

Neem contact met ons op voor vakkundige advies op maat

Heeft u behoefte aan rechtsbijstand voor particulieren? Neem dan contact met ons op voor deskundige hulp op maat. We zijn telefonische bereikbaar op + 32 (0)89730860 en staan u graag te woord. Bent u overigens nog op zoek naar een mooie baan in de financiële dienstverlening? Bekijk dan onze vacatures.

Vul hier het contact formulier in