Marcel Caenen Verzekeringen organiseerde samen met Sit and Sleep Hasselt een fantastisch evenement dat volledig in het teken stond van de 4 pensioenpijlers. Tijdens deze infosessie deelde Michaël Van Droogenbroeck (financieel expert vrt) interessante inzichten en tendenzen.

De avond begon met een warm welkom door de medewerkers van Marcel Caenen & Sit & Sleep, die de aanwezigen bedankten voor hun komst. Vervolgens nam Michaël Van Droogenbroeck het woord en gaf hij een heldere en inspirerende presentatie over de 4 pensioenpijlers. Hij legde uit wat de pijlers precies inhouden en waarom het belangrijk is om op tijd te beginnen met het opbouwen van een goed pensioen.

We zijn trots dat we deze avond hebben kunnen organiseren en dat we de gasten een informatieve en inspirerende avond hebben kunnen bieden.

Als je deze avond hebt gemist en meer wilt weten over de 4 pensioenpijlers, neem dan gerust contact op met Marcel Caenen Verzekeringen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het opbouwen van een goed pensioen en het maken van financiële keuzes voor de toekomst.

Bekijk hieronder de aftermovie